Zoekopdracht

Gezien het uitgebreide aanbod is het moeilijk als kandidaat koper om het pand dat matcht met behoeften zelf te selecteren. Althans met de zekerheid dat achteraf geen gekende verborgen " items " uitkomen. Er is een ruim aanbod en elk produkt heeft eigen kenmerken. Het is onmogelijk voor een kandidaat koper om zelf de analyse te maken en op korte termijn een idee te krijgen van alle voor- en nadelen.

Vandaar dat wij U hier graag bij helpen. WIJ DOEN DIT VOOR U MET KENNIS VAN ZAKEN IN ALLE OPENHEID.

Wij analyseren uw behoeften, stellen U panden in ons aanbod voor en mocht dit niet het gewenste resultaat hebben, zoeken wij verder voor U.

Na aankoop zal U bij ons voor GEEN ENKELE ONAANGENAME verrassing komen te staan. Alle informatie die bij het goed hoort zal in detail meegedeeld worden.

Gezien één van onze activiteiten tevens het beheer van gebouwen is, zijn wij meestal vrij snel op de hoogte van verkoopsintenties van eigenaars. Goede panden vertrekken snel, vandaar dat deze troef voor de kandidaat koper belangrijk is. In hetzelfde kader zullen wij U van elk pand de correcte informatie geven. Bijvoorbeeld; zijn er kosten te voorzien ? zijn er problemen in het gebouw ? zijn er geschillen ? is er een reservekapitaal om voorziene werken op te vangen ? Al deze belangrijke informatie wordt U van in het begin meegedeeld. Dit is een aspect dat voor een koper niet mag onderschat worden. 

 

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG, DEZE DIENSTEN ZIJN GRATIS EN VRIJBLIJVEND.